Har af stjerner

Min niece elsker at have det sjovt med hendes hår, du kan stadig slå det, kamme det og skabe det. Det er faktisk absorberet, der ønsker at få alt til at blive perfekt, kan man forbedre en fletning fem gange, hver gang man forbereder hårbuer til dem eller fastgør dem med spænder. Han kan virkelig godt lide skolespil og gøre dem. Hendes skabelse, Prinsesse Joker, er også sjov og jeg vil gerne have den perfekte frisure og kjole. I starten spyttede min mor sine små fletninger med buer monteret i dem. Efter et øjeblik sagde denne charmerende lille pige nej nej og ikke engang. Jeg vil se pænere ud i låsen .... så begyndte det. En halv times ledelse udøver også dem. Hun så dejlig ud som en vigtig dronning. Først når det sker med forkælet piger, ændrede hun sig ganske hurtigt. Ikke beregne med det faktum at i starten af det tog mindre end to timer. Overraskende .... fuldstændig ændret syn, og hendes tale lød lidt noget så "noooo, kan jeg ikke lide, jeg kan ikke huske noget i prinsessen som hendes meget underordnet." Hun spurgte sig en ny frisure, stablet hår i siden af den fyldte coca. Selvfølgelig, da hun skabte brylluppet, har vi nu evnen til at bøje hendes hår, så denne gang gik det meget hurtigt. Hendes mor, fra den ene side af mig selv, var også fuld om nogle få øjeblikke.

Hvad anbefaler du hårnål?